İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN YOLLARI


Daha önceden de yazmıştık İnternetten Para Kazanma'nın kolay bir şey olduğunu zannedenler var diye. Aslında para kazandığını sanmak çok kolay, parayı kuruş kuruş kazanmak biraz kolay, parayı denkleştirip cebine indirmeye çalışmak kolay ama bunu sürekli hale getirmek, kazancını her seferinde artırmak, cebinizi ısıtacak kadarını alabilmek, bunların hepsi ZOOOR!!!!

Bu son kelimeyi aklınızın bir köşesine yazın. Ama yine de karamsarlığa düşmeyin. Ben, gerçekler acıdır mantığıyla hareket edip yazıyorum.


Şimdi daha önce, internetten para kazanmak için en geçer akçenin google adsense olduğunu söylemiştim. Ama yine de bu işi sadece google adsense yapmıyor. Elbette bu işe soyunan başka siteler de var. Bunların listesini aşağıda paylaştım ve sizler için ufak bir detay araştırması yapıp hangisinin daha güvenilir, hangisinin daha çok kazandırdığı hakkında da bilgi topladım. İstatistiklerimi sadece burada paylaşırken bu özel bilgileri benim aracılığımla öğrendiğiniz için kendinizi şimdiden şanslı hissetmeye başlamanız lazım :)

1] Adhood.com : Buradan sitenin sıkça sorulan sorular sayfasına ulaşabilir; buradan da reklam yayıncısı olmak için doldurmanız gereken forum sayfasına gidebilirsiniz. Adhood reklam gelirleri açısından kendi deyimlerine bakacak olursak fena değil (orta derecenin hafif üstünde). Ancak kullananlara göre bir yorumda bulunacaksak pek de güvenilir değil. 6-8 kuruş gibi bir miktarı vaat ediyor ama bazı zamanlarda tıklamalarda eksiltme yapıyor; iframe'si sayfayı kitlediği için hit sayımında problem yaşanıyor.

2] İndirdik.com : Şu anda blog sitemde denediğim bu alışveriş sitesinin kazanç formatı da orta derece gelir sağlamakta. Buradan indirdik.com kazanç ortaklığı formunu doldurabilirsiniz. İndirdik.com ise tıklama başına ilk etapta 5 kuruş vereceğini vaat ediyor (ki zaten 5 kuruş da veriyor) ama kendi özel kriterlerini yerine getirdiğiniz taktirde bu miktarı 12 kuruşa kadar yükseltebileceğini söylüyor. uzmantv/timsah/pabbuc gibi oldukça popüler sitelerin patronuna hizmet ettiği için güvenilir. 

3] Gittigidiyor.com : Güvenilir olup olmadığı konusunda bir şey söylemeye gerek duymuyorum. Baba diyebileceğim sitelerden biri. Buradan kayıt formunu doldurun. Ancak kayıt olmanın zor olduğunu ve kazanç olayının ise o kadar kolay olmadığını söylemek isterim. Bu yüzden önce kafanıza takılan sorulara buradan bakmanızı öneririm.Adamlar 10 kuruşa kadar tıklama başına miktarı artıracaklarını söylüyor. Sistemin çalışmasına dair pek problem yaşanmıyor. Temiz para gözüyle bakabileceğiniz bir kazanç sistemi.

4] Hepsiburada.com : Yine alış-veriş portal sitesi. Bunun da güvenilir olup olmadığını söylemeye gerek yok. Bu tip adamların ödemede cimrilik yaptığı ve sık eleyip dokudukları bir gerçek. Yine de talibim diyorsanız buraya tıklayarak önce katılım şartlarını okuyun. Size uyarsa şuraya tıklayarak önce siteye kayıt sonra kazanç ortaklığına kayıt işlemlerinizi gerçekleştirin.

5] Adklik.com : Baba/dayı/amca klasmanlarındaki sitelerin ortak yayıncı olabileceği, belirli kriterleri olan kazanç sistemlerinden bir tanesi. Mynet'in Ad Partner hizmeti olarak adı geçiyor. Sizin siteniz de belli bir klasmandaysa buraya tıklayarak forumu doldurup şansınızı deneyin derim. 

6] Adnet.com.tr : Yine belli klasmanlara hitap eden yayıncı politikası izleyen bir site. Siteye önce üye olun sonra şuradan kayıt forum sayfasına ulaşıp şansınızı deneyin.

Şimdi genel tabloya bakacak olursak, yine google adsense'nin yerini hiçbirisinin tutamadığını acı bir şekilde görüyoruz. Sonrasında gelen hepsiburada.com, gittigidiyor.com, indirdik.com siteleri orta seviyede kazanç için güvenilir. Adklik.com ve Adnet.com.tr gibi siteler kazanç ortaklarını biraz üst seviyeden seçiyor. Şahsen Adhood.com sitesini de tavsiye etmiyorum. Ama yine de şansımı denemek istiyorum diyeniniz varsa söyleyecek lafım olmaz elbette.

Umarım bu yazım ilginizi çekip işinizi görmüştür. Ve umarım benim vesilemle para kazanmaya başlayıp köşeyi henüz dönmekte olanlar kervanına katılırsınız. Bol şanslar, kolay gelsin :)

Siz bu yazıyı okuyan counter şanslı kişiden birisiniz..

18 yorum:

Admin dedi ki...

eline sağlık

www.yuklex.blogspot.com
www.dizinekle.blogspot.com

Administrator dedi ki...

eyvallah.. umarım işini görmüştür..

döngü dedi ki...

Tavsiyeleriniz ve açıklamalarınız çok içten,samimiler.Size çok teşekkür ederim.Sitenizi çok sevdim.:)

ilk 45 dakika dedi ki...

bilgilendirici bir yazı olmuş.. özellikle indirdik.com tıklama sayılarını satış bazında yapıyor. bu da benden bir bilgi olsun :)

Engin Sevinç dedi ki...

teşekkür ederim @Meral fırsat buldukça ve kafam estikçe paylaşımda bulunmaya devam ediyorum :) @ilk45dakika verdiğin ek bilgi için çok teşekkür ederim ancak burada bir düzeltmede bulunmak istiyorum:

İNDİRDİK.COM hakkında biriken paraların ödenmediği ve kazancın söylenenin aksine sürekli olarak düşürüldüğü yönünde yorumlar yaplıyor. Bir aydan fazla zamandır indirdik.com reklamlarını deniyorum ve kazancım epey düştü. Yani şahsen tavsiye etmiyorum. SAKIN DENEMEYİN!! tarzı bir şey demiyorum ama güvenilirliği benim gözümde sıfırlandı. Bununla ilgili daha detaylı yazımı ileriki günlerde paylaşacağım.

TurkFilmFull dedi ki...

paylasim icin tskler ellerinize saglik, kolay gelsin

kim milyoner olmak ister oyunu dedi ki...

çok uzun ya

Engin Sevinç dedi ki...

:) daha kısasını net ortamında "kopyala+yapıştır" halinde bulabilirsin buna emin ol. yine de küçücük bir özür gerekiyorsa bunu da söyledim say ;)

Unknown dedi ki...

http://anadoludanteleri.blogspot.com/

Ankara oto kiralama dedi ki...

Gidin işe güce uğraşmayın böyle şeylerle.

Çeşit Haber dedi ki...

Hayatta bir amacı olmalı insanın.Yeter ki kazanmak isteyin.Bir hedefiniz olsun.Önce emekler, sonra yürür, hedefi görünce koşarsınız...Hedefiniz olsun. www.cesithaber.com

Photos dedi ki...


Keep working ,great job!
Super-Duper site! I am loving it!! Will come back again - taking you feeds also, Thanks.

dergi dedi ki...

Gerekli bilgiler için teşekkürler, işime yaradı. Kolay gelsin!

niğde evden eve dedi ki...

seo ve benzeri gibi işlerdende kazanc varmıs cok güzel bilgiler teşekkürler

İstanbul Hpv Tedavisi dedi ki...

kim sana birkaç işlemde para ödeyecekmişki :) bu kadar kolay olsun :)

İstanbul vajinismus Tedavisi dedi ki...

teşekkürler ilgileniriniz için ayrıca
kim sana birkaç işlemde para ödeyecekmişki :) bu kadar kolay olsun :)

İstanbul Yumurtalık Kisti Tedavisi dedi ki...

dediğiniz ile daha fazla ve rahat para kazanılacağına inanıyorum Teşekkürler tekrardan.

Yıldızlar Hafriyat dedi ki...

Adana Hafriyat sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Yıldızlar Hafriyat 1990’lı yılların başlarından beri sektörde iş tecrübelerimizle birlikte aile şirketimiz olan Yıldızlar adana hafriyat olarak hizmet vermekteyiz. adana hafriyat Sektördeki hizmetlerimizle fark oluşturacak işleri ilk günkü heyecanla ve istekle yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar özel sektör ve bir çok resmi kurumlarla yaptığımız işler referanslarımızdır.
Dünya standartlarına uygun iş makineleriyle performansını daima en üst seviyede tutan firmamız ayrıca Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarında idaalı bir şirket olup her türlü Adana Yıkım ve Adana Kazı işlerinide büyük bir özveri ile yapmaktadır.
Adana Hafriyat sektörü ile ilgili dünyadaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, etkin bir biçimde sistemlerini entegre eden Yıldızlar Adana Hafriyat kalite, etkinlik süreklilik ve ekonomik olmayı çizgisinin vazgeçilmez ana unsuru kabul etmektedir.
Adana Hafriyat , Adana Yıkım ve Adana Kazı olarak hizmet çeşitliliğini geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam etmektedir.

Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarındaki iş gücümüz konusunda Adanada parmakla gösterilen bir firma olduğumuzu referenslarımıza bakarak anlayabilirsiniz.

Kaliteli, özenli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kısa sürede önemli mesafeler kaydeden Yıldızlar Adana Hafriyat büyük projelere imza attı. Kısa zamanda yakalanan bu başarının sırrı ise firmanın çalışma disiplini ve azmidir.

Adana Yıkım ve Adana Kazı hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

Bu yazımla ilgili düşüncelerini merak ediyorum.
Tek yapman gereken yorumunu paylaşmak!

Okuduğun içerikle alakalı yorum yapacağından eminim.

Yine de uyarmak istiyorum;

  • Yorumlarında küfür veya argo kelimeler bulunmasın!
  • Sırf kendi siteni tanıtmak için alakasız yorumlarda bulunma!
  • Diğer ziyaretçilerimle tartışmaya girme!
Blog sitemi yeterince temiz tutmaya çalışırken sakın kirletmek için çaba gösterme!

Etiketlerim

2 sütunlu tema (1) 2012 blogger teması (1) ada edebiyat dergisi (1) adaletin bekçileri (1) adsense (2) adsense ile para kazanmak (1) amatör film (1) backlink (3) backlink alıp verme (1) backlink ile arama motorlarında yükselme (1) backlink nasıl yapılır (3) backlink ne işe yarar (3) backlink nedir (3) benzer yazılar eklentisi (2) benzer yazılar kodu (2) blog (19) blog geliştirme yöntemleri (1) blog haber (2) blog nedir (1) blog site hızı (1) blog site nasıl hızlı yapılır (1) blog sitede backlink olayı (1) blog siteden para kazanmak (1) blog sitenin hızını nasıl ölçerim (1) blog sitenizin hızını artırın (1) blog siteye twitter takip butonu (1) blog siteyi hızlandırma teknikleri (1) blog tavsiyeleri (1) blog yazarları için tavsiyeler (2) blog yazma sebepleri (1) blog yazma yöntemleri (1) blogger (13) blogger dan para kazanmak (1) blogger hızlandırma yolları (1) blogger için devamını oku linki (2) blogger için etiket bulutu kodu (1) blogger için otomatik devamını oku linki ekleme (1) blogger iletişim (1) blogger iletişim formu kodu (1) blogger kod (8) blogger kodlarını gösterme (1) blogger kullanıcılarına tavsiyeler (1) blogger reklam gizleme kodu (1) blogger resimli benzer yazılar kodu (2) blogger tema (1) blogger template (1) blogumda yazıları kaç kişi okudu (1) devamını oku linki ekleme (2) edebiyat (2) en güzel kitaplar (1) engin sevinç (2) enginsevinc (1) etiket bulutu (2) etiket bulutu nasıl yapılır (1) etiketleme (2) etiketleme nasıl yapılır (1) etiketleme ne işe yarar (1) farklı twitter takip butonları (1) fatma göğebakan (1) film (1) google (1) google adsense (3) google da üst sıralara çıkma (1) google reklamlarıyla oynama (1) gtmetrix.com (1) html iletişim formu kodu (1) iletişim (1) iletişim formu hazırlama (1) iletişim formu kodu (1) iletişim formu script (1) ilgili konular eklentisi (2) insan neden blog yazar (1) internetten para kazanmak (1) internetten para kazanmanın yolları (2) istenmeyen kodları gizleme (1) İzmir rüştü ünsal film projesi (1) kısa film (1) kitap (1) kod dönüştürme (1) kod dönüştürücü (1) kod gizleme yöntemi (1) kütüphane (1) mutlu polat (1) neden blog yazarız (1) Nevcivan açılkan (1) niçin blog yazarız (1) okuduğum kitaplar (1) okunası kitaplar (1) pagerank (1) para kazandıran siteler (1) para kazanmanın yolları (1) read more linki (1) resimli benzer yazılar eklentisi (1) site hızı ölçme aracı (1) siteyi hızlandırmanın yolları (1) şuayip özdemir (1) thesis for blogger (1) thesis teması (1) twitter takip butonu ekleme (1) twitter takip kodu (1) ücretsiz tema indir (1) web site hızınızı ölçün (1) website (1) yazılarda kodları görüntüleme (1) yazımı kaç kişi okudu (1) yazımı kimler okudu kodu (1) yazının okunma sayısı kodu (1) yazınıza adsense kodu ekleyin (1) yazıya reklam eklemek (1) ziyaretçi sayısı kodu (1)